Fotokonst
Vill du beställa fotokonst?

Vill du ha en bild med unik fotokonst på dig själv eller en plats du älskar? Behöver du iögonfallande fotokonst till ditt företag eller ett projekt? Det går att beställa. Kontakta mig först, för att fråga om råd för beställning. Se efter vad jag kan göra genom att klicka på bilderna nedan och bläddra genom dessa exempel.

Det gäller att fotot du skickar är möjligt att skapa fotokonst med. Jag tar emot beställningar på fotokonst (som jag skapar i appen PicsArt) så länge min kreativitet får styra skapandets process, och jag har tid. Tveka nu inte att höra av dig för mer info!

  • Önska tema/ färger om du vill. När vi hörs förklarar jag mer om vad som är möjligt, hur bilden du skickar bör vara för att få ett fint resultat. 
  • Pris: från 250 kr/ bild (ofta får du minst 2 variationer av samma bild att välja mellan. Bilden/ bilderna levereras som digital .jpg fil till din mail. 
  • Betalning via swish/banköverföring/faktura vid beställningstillfället, efter jag bekräftat att bilden du skickat är möjlig att skapa min fotokonst med. Jag måste bekräfta först, så det går inte att betala direkt på hemsidan. 

Se mer av min fotokonst och konst på instagram