ASTROLOGI
ASTROLOGI

Välkommen till självkännedom genom stjärnorna. Nu kan du boka en session med mig för att läsa din unika stjärnkarta och lära dig om dig själv utifrån ett astrologiskt perspektiv. Vi går igenom din unika konstitution av elementen luft, vatten, eld och jord utifrån dina stjärntecken i zodiaken.

 Vi finner tillsammans dina uppenbara och kanske mer dolda talanger, förmågor, utmaningar och potential i livet. Astrologi kan appliceras direkt genom att
1. Bli medveten om hur stjärnorna och planeterna konspirerat sedan ögonblicket du föddes för att påverka den fysiska och spirituella verkligheten för dig.
2. Nu när du vet mer- balansera elementen genom fysiska aktiviteter, våga utforska dina talanger och göra mer aktiviteter utefter det du känner kommer stärka dig. 

Med andra ord- ännu ett steg på vägen mot att bli bättre vän med dig själv. För mig handlar Astrologin om att bli vän med sig själv och livet, att finna viljan att på djupet utforska det öde vi alla kom hit för att leva ut på vårt unika sätt. Det är därför ett nöje för mig att kunna läsa stjärnkartor och jag är glad att denna uråldriga kunskap visat sig för mig i precis detta tillfälle. Jag hoppas din nyfikenhet har väckts och att vi ses snart 🙂 

  • Boka Astrologi session 1h? Maila info@marianneshealingarts.se / sms 0735756477. Fråga när det finns tid så bestämmer vi ihop. Online session, telefon eller möte är möjligt. Undrar du mer om hur det går till? Passa på att fråga mig om det också.

  • Pris: 300 kr.
  •  Inför en reading behöver jag dina uppgifter: tiden du föddes (klockslag), plats, datum, år
  • Betalning via swish/banköverföring/faktura eller paypal sker efter readingen, så det går inte att betala direkt på hemsidan. 

Läs mer om astrologi, stjärntecken och elementen på instagram